Нова колекція дверей фабрики Термінус "Каро"-уже у продажу!!!!!

Серія міжкімнатних дверей CARO виготовлена з так званої "щитової технології, яка народилася на стику сучасних технологій. Основа двері зібрана і проклеєна під пресом з брусків хвойних порід деревини, що забезпечує високу міцність конструкції двері для кімнати. Матеріал ретельно відібраний і позбавлений від бракованых зразків із зразками гнилі, сучків, смолянистий кишень, тріщин і т. п. дефектів.

Міжкімнатні двері серії CARO мають наступні розміри. Висота дверей становить рівно 2 метри, а товщина - 38 мм. Замовити двері можливо з різною шириною: від 600 мм до 900 мм з кроком 100 мм За замовчуванням, кімнатні двері будуть виготовлені шириною 600 мм

Двері CARO в кімнату фанеруются шпоном з дорогих порід дерева. Для цього використовується шпон тільки високої якості, позбавлений недоліків.

На фінішному етапі обробки міжкімнатні двері CARO шліфуються для додання глянцю, поліруються і покриваються у кілька шарів спеціальним лаком, що захищає двері від усіляких дрібних неприємностей і подовжує термін служби двері. Ну і, звичайно ж, прикрашає двері у вашу кімнату, підкреслюючи вишуканий малюнок і колір деревини, т. к. сам лак не має власного кольору.

Нагадуємо, що дерев'яні двері КАРО як і будь-який інший ряд міжкімнатних дверей від ТМ Термінус, оснащуються фурнітурою тільки високого класу. Фурнітуру можна вибрати з представленого асортименту. В силу різних причин ми використовуємо різну фурнітуру, але тільки ту, виробники якої відмінно себе зарекомендували себе в процесі експлуатації.